Guns Royale er en slags iOS-udgave af det populære computerspil Playerunknown's Battlegrounds også kendt som PUBG. Begge spil høre ind under den såkaldte, battle royale-genre. Genren er baseret på en bog ved samme navn og en filmatisering af bogen der udkom i 2000. Alle battle royale-spil har samme koncept: Du bliver smidt af på en ø sammen med nogle andre og det gælder så om at overleve ved at finde våben og andet udstyr, så du kan blive den sidste overlevende på øen, der er nemlig kun en der kommer levende derfra.

Lige for tiden er der mange spil der hopper på battle royale-trenden og mange af dem minder også meget om hindanden, men der er dog stadig nogle forskelle. For eksempel tager Guns Royale ikke nær lige så lang tid som nogle af de andre battle royale-spil, hvilket både kan være en god og en dårlig ting. Det kommer lidt an på om man godt kan lide lang runder med meget spænding eller kortere runder hvor det gælder om at tage hurtige beslutninger. En anden af forskellene er at i PUBG er der 100 spillere på den samme ø mens der i Guns Royale kun er 16, hvilket også kan være godt og dårligt. Dine chancer for at vinde er selvfølgelig større hvis det kun er 16 du skal kæmpe imod, men der gør også at et spil kun tager omkring 3-6 minutter, hvorimod en runde i PUBG kan tage op mod 40 minutter.

En stor fordel ved Guns Royale er at der er til din telefon og du kan derfor spille det lige hvor du har lyst. En ting der irriterer mig er at man i Guns Royale, for rigtige penge, kan købe sig til bedre udstyr og dermed forøge sin chance for at vinde. Det ødelægger lidt battle royale-konceptet hvor meningen er at alle skal have en lige stor chance for at vinde, det eneste der skal bestemme om man vinder eller ej er hvor god man er.

Lagt i alt er Guns Royale et rigtigt godt lille spil.

Guns Royale kan hentes gratis i App Store (link).

Artiklen er skrevet af Hjalte der i denne uge er i erhvervspraktik på ONX-redaktionen. Hjalte går på Nordskolen i Nykøbing Sj.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.