Tripit

Tripit er den ultimative app når det kommer til at planlægge din rejse. Hvad enten du rejser ofte, eller bare skal på ferie, så samler denne app alle dine detaljer for rejsen med fly, bus, og tog i en app. Du kan dele dine rejseplaner med kolleger, venner, eller familie. Appen gør dig opmærksom på din ret til refundering hvis dit fly er forsinket, og henter samtidig information i forhold til hvilken gate du skal afsted fra.
Det burde altså teknisk set være muligt at komme igennem lufthavnens virvar af information udelukkende ved hjælp af denne app. Det er vigtigt at pointere at der er en gratis og en betalt version af denne app, og at du selvfølgelig får flere features i den betalte version.

TravelBird

TravelBird appen er en klassisk rejse app i den forstand at du kan kigge på tilbud, og lade dig inspirere, af de tilbud der nu engang er her. Årsagen til at den er kommet på denne liste er at du også kan finde inspiration til aktiviteter på selve ferien, og dermed lave en samlede plan ud fra en app.
Hvis du rejser med TravelBird har de i øvrigt formået at indbygge kundeservice, samt alle dine detaljer omkring din rejse, i appen. Det at rejse kan nemt blive kompliceret, og deres forsøg på at gøre det simplere med denne app er lykkedes relativt godt.

Valuta omregner - Jyske Bank

Det kan være forvirrende at komme til et nyt land hvor priserne er nogle helt andre end du er vant til, og samtidigt i en helt ny valuta. Jyske bank har lavet en gennemgående god app, der på en simpel måde omregner til den relevante valuta, både når du er online og offline.
Udover at omregne valuta, kan den såfremt der er internet også fortælle hvad det specifikke beløb bliver hvis du betaler med Visa eller Mastercard, hvilket skiller den ud fra mængden af valutaomregnere.

Opentable

Ferie er ofte lig med god mad, men det kan være besværligt at finde ledige pladser på de gode restauranter, hvis du er afsted i en kortere periode. 
Du kan fra denne app reserverer bord på en af de 33.000 restauranter rundt omkring i verden, som samarbejder med Opentable. Det er både nemt at lave selve reserveringen, men også at få et overblik over hvad lokalområdet har at tilbyde, og så appen ganske gratis at downloade og bruge.

SAS crew guide

Der eksisterer mange rejseblogs som kan hjælpe med inspiration til ferien, men det er nok de færreste af de ansvarshavende for disse der er så berejst som SAS personalet. 
SAS crew guide er en del af den traditionelle SAS rejseapp, hvor crewet kommer med anbefalinger til forskellige destinationer. SAS Crewet rejser hver dag, så hvem bedre til at fortælle hvad der er værd at besøge på de forskellige destinationer. Dette er ihvertfald tanken bag SAS crew guide. For dem som måske leder efter de lidt mindre traditionelle attraktioner kan denne app være guld værd!

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.