Feral har lanceret GRID Autosport til iPhonen og iPaden. Spillet er i triple-A konsolkvalitet og renset for in app-køb. Spillet er oprindeligt lavet af Codemasters og har været ude til spilkonsollerne og macOS i et stykke tid.

Spillet er den helt rigtige blanding af simulation og arcade. Der er over 100 biler og 28 baner at vælge mellem og seks forskellige discipliner at spille. Lige fra udholdenhedsløb over gadeløb til kørsel i tunede biler.

Grafikken er fænomenal men gør også spillet krævende. Du skal have iPhone SE, iPhone 7 eller nyere eller en iPad fra 2017. Dyr kræves også 4.6GB fri plads på enheden. Har du det der skal til så snyd ikke dig selv for denne perle. Det er lige præcis sådan her et spil skal opteres fra konsol til iOS. Alt er langt an på godt gameplay. Ingen kunstigt indførte forsinkelser eller irritationsmomenter der skal få en til bruge penge men bare ren køreglæde.

GRID Autosport koster 89 kroner og kan hentes i App Store (link).

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.