Den nye Google Maps app er netop lanceret i App Store.

Google Maps byder på en hel del forbedringer i forhold til da den var en standardard app på iPhonen. Google Maps forsvandt i iOS 6 på grund at uoverensstemmelser mellem Apple og Google omkring funktionalitet. Google ville ikke gå med til, at Apple inkluderede turn-by-turn navigering, hvorfor Apple som bekendt valgte at satse på sin egen app.

Den vigtigste nyskabelse i den nye Google Maps er netop turn-by-turn navigering, som selvfølgelig er med stemmevejledning. Derudover er de kendte Google services som rejseplan for offentlig transport og Streetview tilbage.

Google har også frigivet et udviklerkit, så iOS-udviklere kan inkludere Google Maps i deres apps frem for Apples egne kort. Google oplyser at Google Maps kræver iOS 5.1 eller nyere, samt minimum iPhone 3GS. Appen er tilgængelig på 29 forskellige sprog.

Som en interessant detalje noterer Google selv, at Google Maps på iPhonen er bedre end på Android rent designmæssigt. Så kan man jo selv spekulere over hvorfor, det forholder sig sådan.

Google Maps kan hentes gratis i App Store (link).

Scroll ned for at se kommentarer

I samarbejde med PriceRunner

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.