Den Skjulte Verden er et eventyr-puzzle-spil fra folkene bag spillet The Lost City. Den Skjulte Verden fungerer på samme måde og fortsætter i samme flotte, spændende og mystiske fodspor.

Man skal hjælpe byen Den Skjulte Verden med at blive befriet fra den mørke magt, der tynger byen. Undervejs kommer man til at opklare mystiske og eventyrlige gåder ved at bevæge sig rundt i forskellige områder. Nogle steder finder man gåder, som kun kan løses ved hjælp af fingerpeg, som man finder i andre områder. Nogle gange er opgaverne forholdsvis simple huskespil, mens det andre gange er svære former for kombinationer, der skal løses. Man skal kunne holde styr på hvor man er stødt på hvilke gåder eller objekter, og hvor man skal bruge de rigtige fingerpeg eller redskaber. Opklaringsarbejdet består altså blandt andet i at kunne kæde ting sammen.

Kan man lide sådanne spil, er her endnu et herligt et af slagsen, som enten kan tages i mindre bidder, eller kan sluges på én gang, hvis man ikke kan løsrive sig. Det kunne jeg ikke.

Der er dansk tekst i spillet, og hints hvis man er kørt fast.

Den Skjulte Verden er iOS-universel og kan hentes i App Store (link)