ColorStrokes er en app, hvor man kan sætte kulør på sine fotos. Hvis man godt kan lide at lege med sine billeder, og at give dem et nyt udtryk, så er der rige muligheder med denne app, hvor man kan lægge farver ovenpå det eksisterende billede.

Man tager et billede, bruger et fra kamerarullen eller henter et fra Facebook og anvender enten hele billedet eller bare en del af det til sine kunstneriske udfoldelser. Nu kan man så enten lægge farve på eller give det en gråtone. Man kan også lave den kendte effekt med først give billedet en gråtone, for dernæst at udvælge et enkelt sted at lægge farve på. Til farvelægningen er der flere forskellige redskaber, som giver forskellige udtryk og effekter. Der kan zoomes ind på det område, som man farvelægger, så man er sikker på at ramme rigtigt, og dermed få et flot resultat.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.