2014 var et sandt overflødighedshorn af fede spil til iPaden. Der var flere must have i mellem, så har du dem ikke allerede, så tag et kig på de fem nedenstående spil, der holder hele vejen, og er alt for gode til at blive overset.

Papers, Please

Dystert spil er en ren perle. “Papers, Please” har stort set ryddet bordet for priser - alle betydelige computerspilsmagasiner, har kåret spillet til årets spil. Behøver vi sige mere?

Link til App Store

Monument Valley

Fascinerende spil der driller med optiske illusioner. Man kan ikke andet end blive imponeret af dette spil, der både er en fryd for øjet og udfordrer de små grå hjerneceller.

Link til App Store

Thomas was Alone

Thomas Was Alone er et kritikerrost platformspil ulig det meste andet vi ser for tiden. Den ultra minimalistiske grafik sender måske andre signaler, men udførelsen og stemningen er til gengæld i særklasse.

Link til App Store

Leo’s Fortune

Bare starten på spillet giver én lyst til at læne sig tilbage og nyde showet, men man bliver altså nødt til at deltage i løjerne i dette stemningsfulde spil.

Link til App Store

TwoDots

Genialt puzzle-spil med over 200 baner. Nemt at komme i gang med, men med stigende sværhedsgrad. Er af typen, hvor man lige skal have bare ét enkelt spil mere, og så et mere - og så gik den aften.

Link til app Store