Ghostbusters™ Paranormal Blast er et spil, hvor forøget virkelighed (augmented reality) har en essentiel rolle for spillets effekt. Spillet læner sig op ad den sjove, amerikanske film Ghostbusters fra 1984, og løfter dermed den populære, gamle "dille" op igen.

Det handler om, at fange spøgelser. Og det sjove er her, at det foregår i ens egne omgivelser. Appen kan kun bruges på enheder med kamera, da det er gennem kameraet at man skal afsøge området for spøgelser. Når der viser sig et spøgelse på skærmen, skal man skyde. Man skyder med en stråle, som man skal holde spøgelset fanget med, indtil fælden klapper om spøgelset. Ganske som i filmen, der jo nærmest har kult-status. Man skal selvfølgelig fange så mange spøgelser som muligt, uden selv at blive "slimed", altså ramt af den slim, som spøgelserne skyder afsted.

Man skal ikke lade sig rive for meget med

Man fungerer altså som en form for spøgelsespoliti, der skal rundt og fange spøgelser. For at få en fornemmelse af, hvor man kan finde spøgelserne, kan man i appen kigge på et kort over ens nabolag, hvor det vil være angivet, hvor spøgelserne befinder sig. Dog skal man nok ikke brase ind til naboen, med hænderne knugende om iPhonen i fremstrakte arme og råbe op om noget med spøgelser. Det er kun et spil.

Ghostbusters™ Paranormal Blast er ikke længere i App Store. Der findes dog en del andre efter samme koncept. Søg blot i App Store efter "ghostbusters".

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.