Med nød og næppe, og lige midt i julehandlen, er min seneste iPhone-app blevet godkendt. Den hedder "Gave App - Hold styr på dine gaveindkøb". Det er en app, man kan bruge til at holde styr på, hvilke gaver man skal give til hvem, samt en hurtig oversigt over hvilke gaver, der er købt - og dermed hvilke der ikke er.

Appen kan i princippet ikke noget, man ikke kan klare med Noter eller en blyant og et stykke papir. Personligt foretrækker jeg dog små dedikerede apps til formålet. Apps der på en overskuelig og indbydende måde klarer en opgave uden alt for mange dikkedarer. Lige præcis det gør "Gave App - Hold styr på dine gaveindkøb". Filosofien i udviklingen har været, hellere få nødvendige funktioner, end en masse funktioner man skal lære at kende - og lære at se bort fra.

Gave App er derfor den perfekte app til at holde styr på gaveindkøb med. Den er nem at komme i gang med, og den er som sagt enkel og simpel at bruge, da al unødvendig og forvirrende funktionalitet er skåret væk.

Med Gave App kan du lave gavelister og ønskelister og holde styr på gaver til venner og familie. Hver person får sin egen gaveliste, hvortil du kan tilføje gaver med en kort note og pris, hvis du har lyst.

"Gave App - Hold styr på dine gaveindkøb" har selvfølgelig fuld understøttelse af Retina og iPhone 5.

Prisen er kun 7 kr (link)

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.