FocusTwist er en foto-app til iPhone, hvor man kan "trylle" lidt med fokus på billederne. Man kan nemlig vælge at se det færdige billede hvor der et stillet skarpt på forgrunden eller på baggrunden.

Tag et billede med din iPhone af noget der befinder sig tæt på, hvor der også er noget i baggrunden af motivet. Hold iPhonen stille et øjeblik, så kameraet har mulighed for at tage flere billeder efter hinanden, med fokus forskellige steder. Efterfølgenede kan man lege med fokuseringen på det færdige billede, og altså vælge om forgrunden skal være i fokus og baggrunden uskarp eller omvendt. Man behøver dog ikke kun at bruge appen til tæt på/langt fra-billeder, men det er her at skiftet i fokus er mest interessant.

Appen egner sig mest til "kunstnerisk" brug og ikke til de hurtige billeder, da man altså lige skal give kameraet tid til at arbejde. Dertil skal man finde/opstille et motiv, hvor der både er brugbart materiale i forgrund og baggrund. Men til gengæld kan man sikkert bruge lang tid på at nørkle med at finde gode og interessante motiver at lege med fokus på.

FocusTwist koster 13 kroner og kan hentes i App Store (link)

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.