Clone Camera er en foto-app til iPhone, hvor man kan "klone" flere af én ting ind på ét og samme billede, for eksempel kan man få én person til at være flere steder på ét billede.

Man tager et billede af den ønskede genstand eller person i de ønskede omgivelser. Dernæst tager man ét til billede hvor genstanden eller personen befinder sig et nyt sted i samme omgivelser. Der er selvudløser i appen, så man kan forevige sig selv op til fire gange. Herefter markeres genstanden/personen i de forskellige placeringer, hvorefter de kopieres ind på ét og samme billede. Det er rimeligt enkelt. Ét billede kan altså ende med at give fra to til fire forskellige billeder.

Udover selve kloningseffekten kan man også lægge andre af de mere kendte effekter på billederne. Dertil kan man også skære billedet til samt lægge tekst ind på billedet.

Clone Camera kan hentes i App Store til iPhone (link) og (link).

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.