Med Duet Display kan du bruge din iPad som en sekundær skærm til din Mac. Den slags er der efterhånden en del af, men der hvor Duet Display skiller sig ud er på ydelsen. Da forbindelsen foregår via kablet - i modsætning til Wi-Fi, som de fleste andre bruger - er der næsten ingen lag sammenlignet med Wi-Fi-løsninger. Oplevelsen bliver meget mere flydende.

Opsætningen er nem. Forbind iPad og Mac med det sædvanlige kabel. Download herefter Duet Display i App Store og installer den tilhørende Mac-klien på din computer. Det tager under et minut at forvandle din iPad til et sekundært display for din Mac.

Skærmens trykfølsomhed bevares endda. Det vil sige, at selvom iPaden viser et skærmbillede fra din Mac, så registreres tryk på iPaden som en museklik.

Udviklerne, hvoraf flere tidligere har været hos Apple, hævder at et to-skærm-setup forøger produktiviteten med op til 48% sammenlignet med, hvis man bare bruger én skærm. Og umiddelbart er der noget om snakken. Er man koder, kan man bruge den ene ti at kode på, og den anden til preview. Derved sparer man meget tid med at springe frem og tilbage. En anden mulighed er, når man skriver opgaver. Den ene skærm kan bruges til skriveriet, og den anden til ens kilder.

Duet Display har små børnefejl, men det er afgjort den bedste af denne slags app jeg har prøvet hidtil.

Appen kan hentes i App Stre (link)

Scroll ned for at se kommentarer