Blandt de nye smarte funktioner i iPhone 6s er muligheden for live wallpapers, det vil sige baggrundsbilleder, der bevæger sig, når man trykker på dem. Der følger nogle stykker med, som Apple har lavet, men ellers kan det være svært at finde nogen i en anstændig kvalitet.

Det råder appen Themeable bod på. Den indeholder en række wallpapers med live-effekt, som man kan bruge på sin iPhone 6s eller iPhone 6s Plus.

Det er meget nemt. Kig appen igennem. Når du finder en baggrund du vil bruge så gemmer du dem. Herefter kan du på iPhones lockscreen se den i aktion, når du aktiverer bevægelsen via 3D Touch.

Det er ikke så meget mere i det. Appen kan ikke andet. Synes man live wallpapers er ligegyldige, så spring den over. Synes man de er fede, så giv appen en chance. I hvert fald får du en levende baggrund som ikke ret mange andre har, da de fleste holder sig til Apples egen.

Og husk: Virker kun med iPhone 6s/6s Plus.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.