Funny Wood™ HD er et spil, à la Find Holger, hvor man skal lede efter nogle bestemte genstande. Umiddelbart kunne man synes, at det appellerer til børn, men det kan godt være ret svært at finde de forskellige genstande, så helt børnevenligt er det ikke.

Man skal hjælpe det lille, søde væsen Mossy, med at finde ting, som gemmer sig på forskellige lokaliteter. Først er det et kort, som er gået i stykker, hvor man skal finde de forskellige stumper rundt omkring på et sted i skoven, hvor der er foregår en masse ting. På hver lokalitet er der flere omgange, hvor man skal finde forskellige ting. De forskellige genstande kan godt gemme sig lidt, så man kun kan se noget af dem, hvilket selvfølgelig gør det ekstra svært. For at forvirre én lidt yderligere, er der for eksempel i skoven nogle skyer, der hele tiden svæver hen over skærmen og forstyrrer udsynet. Dem kan man dog bare feje væk.

Der er altså tale om et søge-nørkle-spil, som man skal have god tid til. Én gang i hver bane, kan man få hjælp til at finde en ting, ellers kan man købe sig til hjælp, hvis man er for utålmodig.

Spillet er ikke længere tilgængeligt i App Store.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.