FiLMiC Pro er en app, der giver fuld kontrol over videooptagelser med iPhonen. Appen giver én mulighed for at finjustere éns videooptagelser meget mere end den indbyggede Kamera-app. Det er ikke kun for sjov at appen bærer navnet "pro", der er faktisk tale om et værktøj med mange af de funktioner man finder på professionelt udstyr. Appen er beregnet til folk, der arbejder professionelt med deres iPhone eller til entusiasten der vil have det bedste af det bedste til ens egne optagelser.

FiLMiC Pro gør det eksempelvis muligt selv at bestemme eksponering, fokus, opløsning og flere andre ting, som man ikke kan med iPhonens egen kamera-app, der bare skal være nem at skyde med. Det ville være alt for omfattende at gå i detaljer med alle mulighederne i denne lille omtale. Mange af dem kræver også at man virkelig interesserer sig for det. Men appen byder altså på gode muligheder for dem, der har en hvis seriøsitet omkring deres optagelser.

FiLMiC Pro er oprindeligt udgivet i 2011, men er løbende blevet opdateret og forbedret i takt med at iPhonen er blevet mere avanceret. Senest i slutningen af december 2016. Tager man filmoptagelse med iPhonen bare en lille smule seriøst, er FiLMiC Pro en must have-app.

FiLMiC Pro kan hentes i App Store (link).

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.