Feed Me Oil er et af de bedste puzzle-spil til iPhonen. Opgave er at dirigere olie ind i munden på et jordvæsen. Til at klare denne opgave får du en række forskellige værtøjer som du kan placere rundt på skærmen. Det er alt fra enkle vægge der blokerer for olien over vindmøller der blæser olien i en bestemt retning til magneter der tiltrækker den. Udfordringen ligger i at bruge disse værktøjer effektivt, samt bruge så få af dem som muligt så hurtigt som muligt. Efter hver bane får man en score og op til tre stjerner alt efter af hvor god man har været.

Spillet er svært, men gennemført lækkert

Spillet er svært og banedesignet er virkelig gennemført. Man skal virkelig vride hjernecellerne af og til. Det har noget at gøre med, at man skal forudsige hvordan olien flyder og reagerer på de ting man placerer. Fysikken er virkelig uovertruffen, olien flyder og flyver rundt på banen utroligt realistisk, og det er altid spændende at se hvordan den opfører sig.

Grafisk er spillet også på højde med de bedste. Der er brugt meget lang tid på at få hver bane til at se unik ud, og det hele er meget behageligt for øjet. I det hele taget er stilen ret så unik, og føles på en måde slidt og skæv uden at være trættende. Lyden er ligesom grafikken også af høj kvalitet, det hele lyder som man forventer og musikken passer utroligt godt til spillets skæve look.

Kan anbefales

Feed Me Oil er en klassiker og fortjener al den ros det kan få. Det er ganske enkelt et fantastisk puzzle-spil til en god pris.

Feed Me Oil kan købes i App Stor (link).

Feed Me Oil holder 100% og bør være på alle liste over spil man bare skal have spillet (og gennemført) inden man dør. Sidste år kom Feed Me Oil 2 (link), i øvrigt. Denne artikel er bragt som en del af ON X's tema om fede retrospil.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.