Lyden af en velsmurt sportsvogn, der brøler, så ruderne vibrerer, kan give de fleste mennesker lyst til at træde speederen i bund og mærke vinden i håret. Det gælder også på mobilen, og derfor findes der rigtig mange mobilspil med netop det tema.  

Findes også i virkeligheden

Selv om der for de fleste af os nok er langt fra mobilspil til at sætte sig bag rattet i en sportsvogn, så er oplevelsen ikke helt så uopnåelig, som man måske kan tro. Vi fandt danske Oplevelsesgaver.dk og den amerikanske side Thextremexperience.com, som faktisk lever af at sælge oplevelser, der ligger langt ud over det sædvanlige. Det kan for eksempel være en tur bag rattet i en ægte superbil som Ferrari eller Lamborghini. Hvis man hører til den ubeslutsomme type, kan man endda vælge at prøve en tur i begge superbiler. Her skal vi dog lige sige, at prisen så ligger en lidt over, hvad man skal betale for at køre samme biler på mobilen. Til gengæld får man nok svært ved at finde en bedre julegave til manden end en tur bag rattet i en superbil, så det er måske et godt tip at putte en oplevelsesgave under juletræet i år.  

Bilspil holder hele vejen

Hvis oplevelsen bag et rigtigt rat er uden for rækkevidde, så kan man stadig hygge sig. For der findes et utal af bilspil til at fordrive tiden med. Der er for eksempel det gratis spil, Asphalt8 Airborne, der hører til de mest roste spil til iPhone. Hører man til blandt fans af Fast & Furious filmene, så er det måske en ide selv at tage en tur bag rattet i det officielle spil til serien. En anden racer-serie, der har haft succes på pc og konsol er Need for Speed, som naturligvis også findes til iPhone og iPad. Her er Need for Speed: Most Wanted et af de mest populære spil til mobilen. Der er altså ingen grund til at kede sig; hverken på mobilen eller i virkeligheden.  

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.