FaceTune er en app som du kan bruge til fotoredigering af ansigter, så de tager sig bedst muligt ud. Appen kan fikse stort set alt fra guletænder over rynker til uglet hår. Appen er nem og hurtig at bruge så absolut alle kan være med.

Vi ser selvfølgelig alle sammen ud som vi nu engang gør, men der er masser af situationer, hvor man bare gerne vil se ekstra godt ud på sine billeder. Det kunne være billedet på CV'et til en jobansøgning eller et billede man vil have printet ud til at hænge i glas og ramme. Her gider man ikke have en stor bums i panden.

Det er her FaceTune kommer ind i billedet. Du importerer det billede du vil redigere og går så i gang. Der er mange muligheder, og de afhænger selvfølgelig af hvad du gerne vil ændre på. Filtrene er imponerende gode, og kan gøre en stor forskel uden at det er til at se, at man har "photoshoppet" sit billede. Ideen er altså ikke at lægge tydelige filtre på sine fotos eller at forvringe ansigtet i sjove former, som man kender fra mange andre redigeringsværktøjer, men at ændre sine billeder så ingen kan se det. På den måde er det lidt kedeligt, men meget effektivt.

Når man er færdig kan man dele på de sædvanlige sociale tjenester eller gemme billeder i kamerarullen.

FaceTune er den mest populære fotoredigeringsapp i App Store og har ligget på toplisten i snart fire år i træk. Det er ret imponerende. Det siger både noget om efterspørgslen på den slags og at FaceTune leverer varen.

FaceTune kan lige nu købes for 29 kroer i App Store (link).

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.