Stylebook er en app, der henvender sig til dem der går op i tøj. Og ikke mindst i deres eget tøj. Appen er en måde at holde styr på sit klædeskab på, og måske en hjælp til at finde ud af, hvordan dagens påklædning skal se ud. Man skal simpelthen overføre alt sit tøj til denne app, hvorefter man har en komplet oversigt over ens garderobe, så man kan planlægge hvad man skal have på. Stylebook har fået gode omtaler i alle de store modeblade, og kan sagtens tåle at blive nævnt en gang mere her også.

Det kræver en del forarbejde, at få taget fotos af alt ens tøj og få det overført til appen. Men måske får man så ryddet lidt ud i tøjet undervejs? Når først det er gjort kan man til gengæld begynde at drage fordel af appens funktioner.

Funktionerne spænder fra pakkelister, over kalender, og indkøb af tøj til oversigt over inspirationskilder. Appen er ganske enkelt pakket med funktioner. Se videoen nedenfor.

Stylebook fås til både kvinder (link) og mænd (link) for 29 kroner.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.