Guest List Organizer er en app, der kan bruges til planlægning af fester eller andre begivenheder. Det centrale i appen er, som navnet siger, gæstelisten. Når man har oprettet en begivenhed, tilføjer man gæster til den. Man kan importere via kontakter eller Facebook, eller skrive dem ind manuelt. For hver gæst kan man markere om de har fået en invitation, om de har meldt tilbage, samt om de er kommet til festen. Man har således helt styr på alle inviterede hele vejen i processen fra ønske om at invitere, til at de dukker op, og hvilket bord de skal sidde ved.

Guest List Organizer findes til iPhone, iPad og Mac og via iCloud-synkronisering er data hele tiden synkroniseret på alle enheder. Man kan således planlægge det hele på Mac'en, bruge iPaden efterhånden som tilmeldingerne ringes ind, og iPhonen på selve dagen til at holde styr på folks ankomst.

Appen har et par smarte funktioner, såsom at man kan holde styr på hvordan gæster er relateret til hinanden, samt at man kan udprinte 11 forskellige oversigter til manuel håndtering.

Til de store fester er Guest List Organizer et ganske fornuftigt værktøj, der sagtens kan anbefales.

Guest List Organizer til iPad, 45 kr (link)

Guest List Organizer til iPhone, 32 kr (link)

Guest List Organizer til Mac, 99 kr (link)

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.