Task er en to-do-app til iPhone, der også indeholder en oversigtskalender samt ur, til at påminde én om gøremål. Jeg har brugt den i nogle år nu, og selvom den ikke er af nyere dato, fortjener den at blive fremhævet igen. En af grundene til at jeg bruger den er, at den er meget enkel. Tingene bliver ikke gjort mere indviklet end nødvendigt, og den er ikke sovset ind i funktioner, man alligevel ikke bruger.

Task er meget nem og intuitiv at have med at gøre, når først man har lært, hvordan man bruger den. Har man for eksempel under en bestemt dag skrevet to forskellige gøremål, kan man nemt ved at skille de to gøremål ad med fingrene, give plads til et nyt gøremål imellem de to andre. Det er også nemt at rykke rundt på de forskellige gøremål. Det er i hvert fald nemmere end i Apples egen Påmindelser, hvor man skal mange led igennem, for hver ny påmindelse man skal lave. Man kan også lave en prioriteringsrækkefølge på sine gøremål, så man nemt har et overblik over, hvad der skal klares hvornår.

Task koster 8 kroner og kan hentes i App Store (link)

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.