Hatch er nok en app, som man enten kan lide, eller også kan man slet ikke. Der er tale om et virtuelt kæledyr, ganske som i de gamle Tamagotchi-dage. Hvis man ikke er til pusse-nusse-tema, så behøver man ikke at læse videre ... med mindre at man eksempelvis har en datter der elsker det.

Et æg klækkes på ens iPhone, og man har fået sig en Fugu. Den skal man tage sig af og passe, både hvad angår føde og opmærksomhed. Den skal fodres med frugt dagligt, og man skal være sød ved den, for at den føler sig tryg ved én. Ganske basalt. Dertil skal der også gøres rent efter ens Fugu.

"Arbejdet" med det virtuelle kæledyr er ikke så krævende igen, bare et par ganges samvær i en eller anden form om dagen, holder ens Fugu tilfreds. Har man overskud til at give mere opmærksomhed, vil man opleve en glad Fugu, samt at omgivelserne bliver frodigere. På den måde får man mere frugt til sin Fugu og eventuelt et overskud, som kan sælges. Appens valuta er agern, for hvilke man kan købe udstyr og delikatesser til sin Fugu.

Umiddelbart ser appen ud til at appellere til børn, men det er en app, som også voksne kan hygge sig med, hvis de ikke kan stå for små søde væsner, der kræver omsorg. Det er trods alt lige lidt nemmere med et iPhone-kæledyr, end at have et rigtigt kæledyr. Men hvis ikke man får passet sin Fugu ordentligt, ja, så forlader den én.

Hatch til iPhone kan hentes i App Store (link)

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.