Noteshelf er en virtuel hylde til håndskrevne noter, hvor man kan nedfælde, hvad man ellers ville nedfælde på en blok. Det kan være sig, at tage noter under en forelæsning eller et møde, eller man kan bruge den til at nedfælde idéer til kommende projekter. De forskellige noter kan man have stående på den virtuelle hylde, og man kan tilmed lave system i notesbøgerne, så de er nemme at finde rundt i. Dertil kan man sikre nogle af dem med en kode, hvis man ønsker, at noget skal forblive privat.

Appen indeholder en omfattende mængde værktøjer, og der er 20 forskellige skabeloner at vælge mellem, så som indkøbsliste, dagskalender og en helt almindelig notesblok. Der er 17 forskellige farver, og dertil overstregningstuscher og viskelæder. Man kan lave klip/kopier/sæt ind, og der er zoom funktion, hvis man skal have noget tæt på. Man kan enten skrive med en finger eller en stylus. Og er man ejer af en iPad 2, kan man tage fotos i appen, og bruge dem direkte i noterne. Man kan også sende sine noter som e-mail direkte fra appen, eller printe dem ud. Ønsker man at dele sine noter, kan det også lade sig gøre, ved at eksportere sine noter til Evernote eller Dropbox som PDF eller billedfil.

Man kan gøre sin hylde med notesbøger personlig, da man kan vælge mellem 15 forskellige udseender til de notesbøger man laver, og man kan via in-app-køb betale sig til flere endnu.

Noteshelf kan købes i App Store for 30 kr (link).

Scroll ned for at se kommentarer