Draw Mania er opfølgeren til Charadium, der er et virtuelt tegn-og-gæt-spil. I spillet får man givet et ord, som man med fingeren skal tegne på iPhonens skærm, hvorefter en eller flere modspillere skal gætte hvad man tegner, udfra ens tegning gengivet på deres egen iPhone.

Forskellen på Charadium og Draw Maniaa, er at der i to'eren er tre forskellige måder at spille på, hvor der i et'eren kun var to. Spillet er altså blevet opgraderet. Som i det oprindelige Charadium, findes der Classic, hvor man har et 15 runders spil på tid, og den der har flest point til slut har vundet. I King of the Hill, skal man ligge i toppen af ranglisten, for at få lov til at være den næste der tegner. I Ping Pong skiftes man til at tegne, men der er ikke tidsbegrænsning på, så man må tage sig den tid, som man skal bruge for at tegne ordet. I denne nye version får man også valget mellem tre ord, som man skal tegne, så der altså er lidt at vælge i mellem. Det første ord er det letteste at tegne, og det sidste ord det sværeste. Pointgivningen er derefter. Vælger man at tegne det nemmeste ord, får man ikke helt så mange point, som hvis man tegner det sværeste ord. Man kan enten spille mod andre over nettet, eller man kan spille mod venner og familie, når man er sammen.

Draw Mania kan hentes i App Store. Findes også i en version til iPad.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.