Lume er et puzzle-spil til iPhone af lidt ældre dato, hvor man kommer til at skulle tænke sig om. Der skal løses opgaver, og man skal selv finde ud af hvilke opgaver der skal løses.

I dette spil, der har sin helt egen grafiske stil, fungerer man som en pige der skal løse nogle opgaver. Elektriciteten i pigens bedsteforældres hus er forsvundet, og pigen skal finde ud af hvorfor det er sket, og forsøge at ordne det igen. Man bliver overladt til sig selv, og må som i den virkelige verden selv finde frem til hvordan man løser opgaverne. Eksempelvis kommer pigen til en låst dør hvor der er kode på. Man skal så finde frem til hvad koden er ud fra de sparsomme opgivelser og oplysninger, som man har til rådighed.

Der skal sættes tid af til dette lidt kringlede spil, for det tager lidt tid at finde ud af, hvad det egentlig er man skal. Det er god udfordring til dem der godt kan lide at tænke selv. Spillet indeholder engelsk tekst som man bliver nødt til at kunne forstå.

Lume kan hentes i App Store (link)

Der findes også en HD-version til iPad (link) og til Mac (link).

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.