TripTrap er et puzzle-spil med det kendte tema: Musen efter osten. Med en blanding af strategisk tænkning og hurtighed, skal man sørge for at musen får den eftertragtede ost. Spillet har et godt tempo og en lækker grafik, der bidrager til en god spilleoplevelse.

Spillet handler om en sulten mus, der er på jagt efter ost. Styringen er ret enkel i spillet, da musen selv klarer det meste arbejde, man skal dog sørge for, at hoppe på de rigtige tidspunkter, og det er det, der er hele humlen i spillet. Der er nemlig forhindringer, der skal undgås, og oste der skal snuppes uanset tyngdekraften.

Umiddelbart virker det meget simpelt, men man finder hurtigt ud af, at man bliver nødt til at tænke lidt strategisk, hvis man ikke skal tage nogle af banerne om alt for mange gange, og for at få flest mulige point og mest muligt ost. Man skal blandt andet tænke over hvilken retning musen løber i, for at undgå fælder og selv at ødelægge muligheden for at få en ost. Og så dukker der også nogle mekaniske katte op...

Hvorvidt man er i stand til at indsamle oste giver sig udslag i adgangen til næste rum. Spillet indeholder fire rum med 20 baner i hver. Via in app-køb kan man dog tilegne sig adgang til et rum for 7 kroner eller købe hele pakken samlet for 19 kroner, hvis man ikke er så stærk i osteindsamling.

TripTrap er iOS-universel, koster 7 kroner og kan hentes i App Store (link)

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.