Chromoaphere er et 3D-spil, hvor man i stil med det gamle trækasse-labyrint-med-kugle-spil (hvorfor har det ikke et enkelt navn?) skal holde balancen, for at få en kugle trillet fra start til slut.

Man skal sørge for at få kuglen trillet gennem labyrintiske baner der svæver højt oppe i luften. Inden hver bane starter, får man vist hvordan banen er skruet sammen, så man kan tage de rette beslutninger, når man triller afsted. Undervejs i banerne vil der forekomme nogle porte, som skal åbnes via farver. De farver opnår kuglen ved at man samler krystaller ind undervejs. Man skal altså eksempelvis samle gule krystaller ind, for at kunne åbne den gule port.

Nogle gange kan man ikke umiddelbart komme fra et sted til et andet, da der mangler et stykke vej. Her skal man bevæge sig via horizontale "elevatorer", og trille på ind på platformen i farten, så man kommer over på den anden side. Banerne bliver sværere efterhånden og der kommer forhindringer, der skal undviges. Spillet kører på tid, så der kan godt gå konkurrence i at klare banen lidt hurtigere end før.

Opdatering: Chromasphere er ikke længere at finde i App Store.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.