Additio er en blanding mellem et puzzle-spil og et tre-på-stribe, og specielt folk med hang til matematik vil komme til at holde af dette spil.

Spillet skiller sig ud fra mængden ved, at man skal lægge et-cifrede tal sammen, for at kunne matche dem efterfølgende. Man bliver givet en skærm fuld af felter med tal, ligesom i Sudoku. Man skal lægge de tilstødende tal sammen, så man får flere ens tal, som så kan matches og derved udgår. Man kan ikke matche et-tallene, da de kun bruges til at regne med. Spillet udvider hermed tre-på-stibe-genren med regnestykker. Alt efter hvor stærk man er i matematik, kan man gå fra et skærmbillede med 3x3 felter til 5x5 felter.

Der er flere forskellige måder at spille på: Én hvor man skal få så mange point som muligt på fem minutter, én hvor man skal få 1000 point på kortest mulig tid, og frit spil, hvor man spiller, som man har lyst til i eget tempo. Men uanset hvilken måde man spiller på, handler det om at få flest point.

Additio er iOS-universel og kan hentes i App Store (link)

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.