Det er ikke en dagbog, ikke en to-do-liste, ikke en blog, men en logbog. Appen LifeLogger bruger man til at notere ting i, som man ønsker at holde lidt styr på. Altså en form for arkivering af ting, som man synes er værd, at have en skriftlig optegnelse over. Det kan være noget, som man bruger dagligt, eller noget man kun kigger på en gang i mellem. Men fælles for de ting, som man ønsker at nedfælde er, at det er noget, som man gerne vil have sat i system, så det er nemmere at overskue. Det kan for eksempel være ens præstationer indenfor sport, de rejser man har været på, børnenes højde målt gennem årene, de bøger man har læst, de film man har set, tanker og idéer omkring et projekt, eller éns helbredsmæssige tilstand. Ja, der er faktisk rigtigt mange ting, som sagtens kunne tåle at komme i en logbog.

Man starter med at finde sig et emne. Herefter skal man lave en log, hvor man kan sætte fotos ind og skrive dato og noter til loggen.

Appen er enkel både i udseende og brug og er en fiks lille app at have, hvis man godt kan lide at holde hus med med en eller flere ting i livet.

Appen er ikke længere tilgængelig i App Store.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.