Hvis man interesserer sig for sine fotos, så er Photology - Photos app måske den app, som man har gået og savnet til sin iPhone. Fra denne app har man adgang til sin kamerarulle, og kan i appen sortere sine fotos, som man ønsker. Man kan lave navngivne albums og på den måde kategorisere sine billeder og videoer.

Når man gennemgår sin kamerarulle i appen, kan man se dato og klokkeslet på det enkelte foto. Når man trykker på et billede, kan man se det ligesom i iPhonens indbyggede Fotos, men man kan i Photology - Photos app rotere billedet, hvis man synes, at det skal vende den anden vej. Fra appen kan man også sætte et foto på en kontakt og kopiere et billede over i et andet album samt importere fotos fra en iTunes mappe til kamerarullen. Ønsker man at holde nogle af billederne for sig selv, kan man lave et album med lås på, som man kun selv kan åbne med en kode. Der er mulighed for at bruge Dropbox, så man kan synkronisere billederne iPhone og computer imellem. Man kan altså ikke tage billeder i appen, men med denne app, er der altså gode muligheder for at få orden i fotografiererne, som var den en god sekretær for Fotos.

I appen kan man også dele sine billeder med andre, via e-mail, beskeder eller sociale netværk.

Opdatering: Photology er ikke længer tilgængelig i App Store.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.