Hvis du godt kunne trænge til at få en opdatering i din madlavning, så er der en god chance for, at du vil kunne diske op med noget lækker mad, hvis du gør brug af programmet The Photo Cookbook.

The Photo Cookbook er et program til Mac OS, hvor man på ganske pædagogisk vis bliver guidet gennem de forskellige opskrifter ved hjælp af fotos og tekst, der godt nok er på engelsk. Alt bliver gennemgået, så alle kan være med. Der er ingen kringlede kokketermer, så man bliver hægtet af, og ved hjælp af de mange fotos af processen i den enkelte ret, er det til at forstå hvad der sker, og derfor nemt at følge med. Det hele er meget simpelt og delikat, så det er svært ikke at blive fristet til, at kaste sig over en af de mange opskrifter.

The Photo Cookbook indeholder 240 opskrifter fordelt på 60 opskrifter i hver af fire kategorier: Italiensk, Asiatisk, Hurtigt & nemt og Bagning.

The Photo Cookbook koster 99 kroner (link) og kan også fås i en version til iPad til 30 kroner (link).

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.