Feral har udgivet spillet "Deus Ex: Mankind Divided" til Mac og Linux. Spillet er det sjette i den populære Deus Ex-serie. I Mankind Divided er vi i 2029 og det ser som forventet ikke godt ud for menneskeheden. I hvert fald ikke dem der har fået implantater for at øge deres evner. Mennesker med kunstigt forbedrede egenskaber regnes nu for udskud og lever isoleret fra de "rigtige" mennesker.

Du spiller Adam Jensen, en erfaren under cover-agent, der nu er tvunget til at operere i en verden der foragter hans slags. Det gør det selvsagt ikke nemmere at komme til bunds i den råddenskab der lurer lige under overfladen - havde jeg nær sagt - for den er over alt.

Deus Ex er en slags kombination af first-person shooter og tredjeperson rollespil med fokus på det første. Spillet har fået at hav af priser og beviser i den grad at Mac sagtens kan bruges som spillemaskine.

Du kan købe spillet via Steam eller Feral Store for €50 i grundudgaven eller en luksusudgave med masser af ekstra DLC til €90. Husk at tjekke hardwarekrav inden du køber. Du skal minimum have Intel Core i5 3GHz processor, 8GB RAM og et grafikkort med 2GB RAM.

Læs mere her: Deus Ex: Mankind Divided

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.