Snail Bob er et puzzle-spil, hvor man skal hjælpe en snegl med at komme fra A til B, ved at sørge for, at den ikke kommer til skade undervejs, og kan komme uhindret afsted.

Sneglen Bob er en rolig fætter, der snegler sig afsted. I hver bane skal man sørge for, at Bob kommer fra udgangspunktet og hen til udgangen. Der er dog nogle forskellige forhindringer der gør, at dette ikke er helt lige til. Nogle gange skal man hive i håndtag for at få porte til at gå op, så Bob uhindret kan snegle sig videre. Andre gange skal man sørge for, at Bob ikke falder i et hul, og derfor skynde sig at få en kædereaktion af ting i gang, så Bob kommer sikkert frem.

Udover at Bob skal sikkert frem, kan man også finde tre stjerner, der i hver bane er gemt rundt omkring, og dem skal der tykkes på, for at man får fuld bonus.

Spillet appellerer måske umiddelbart til børn, men det er ikke altid lige nemt, og derfor kan voksne også blive udfordret og underholdt i dette spil, med 60 forskellige baner fordelt på forskellige lokaliteter.

Snail Bob er iOS-universelt og kan hentes i App Store (link)

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.