SAS Survival Guide har i mange år været den ultimative overlevelsesguide i bogform, og også på iOS-enhederne har man kunnet få den i et par. Det skal dog ikke forhindre os i at anbefale den, hvis man eksempelvis har planer om at sommerfeire af den aktive slags. Det er nemlig den guide man altid bør have med sig, når man bevæger sig væk fra alfavej (med mindre at man er B.S. Christiansen).

Guiden har løsninger på alle problemer der måtte opstå i vildmarken, eller andre steder, hvor man ikke har adgang til de hjælpemidler, som man ellers ville gøre brug af. Det er en gør-det-selv i alle tænkelige situationer, fra hvordan man tilbereder en fisk til hvordan man af forhåndenværende materialer håndterer et brækket ben.

Bonusmateriale

Appen indeholder samtlige af bogens 400 sider, og videoer hvor forfatteren, en tidligere SAS-soldat, kommer med overlevelses-tricks. Dertil er der en masse billeder, morsekode, kompas og en test, hvor man kan tjekke sig selv på sin overlevelsesviden, samt mange andre brugbare ting, som er ekstramateriale i forhold til den oprindelige bog. Der er i hvert fald herligt, at dem der ellers ville slæbe bogen med sig, nu kan slippe med lidt lettere oppakning. Men hvis man løber tør for strøm, bør man dog nok slæbe bogen med alligevel, eller at kunne den udenad.

SAS Survival Guide kan hentes i App Store (link)

SAS Survival Guide findes også i en version til iPad, der kan hentes i App Store (link)

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.