ShiftSmart er en hjælpende hånd til folk med skifteholdsarbejde. Appen indeholder flere forskellige funktioner, der alle skulle gøre det nemmere at holde styr på tilværelsen for skifteholdsarbejdere. ShiftSmart er lavet af en brandmand, der selv havde brug for at få hold på de forskellige aspekter når man har skiftende arbejdstider.

ShiftSmart indeholdender en kalender, hvor man nemt kan holde styr på de skiftende vagter, en alarmfunktion, hvor man bliver adviseret inden arbejdstiden begynder, så man ikke glemmer en vagt. Derudover er der en funktion, hvor man har oversigt over overarbejdstimer og ikke mindst holder styr på lønningen af overtiden. I en anden del har man overblik over ferierne. Skal man på kurser eller anden form for arbejdsrelateret dygtiggørelse, er der også et sted i appen, hvor man kan holde styr på det. Der er også plads til at nedfælde arbejdsrelaterede møder eller nødsituationer. I appen kan man også have plads til de kontakter, som man synes er relevante, eller man kan have alle sine kontakter liggende i appen, hvis man vil det. For at undgå at man skulle glemme byttevagter, er der også et sted i appen, hvor man kan holde styr på de forskellige vagter, som man har byttet sig til, og hvis der er vagter man gerne vil bytte væk, og man får en reminder, inden den byttede vagt starter.

Så, her er muligvis den ultimative app til folk med skifteholdsarbejde.

ShiftSmart kan hentes i App Store (link).

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.