Stray Souls: Dollhouse Story Collector's Edition er et skjulte-genstande-spil pakket ind i en uhyggelig atmosfære.

Historien handler om et ægtepar, hvor manden pludselig forsvinder på mystisk vis. Efter mandens forsvinden dukker en sær kludedukke op, som kan hjælpe én med opklaringen af mysteriet. Mandens kone forsøger efterfølgende desparat at redde sin mands liv, og må igennem flere ubehagelige oplevelser og overraskelser undervejs. Som konen skal man begive sig afsted til den lille landsby, hvor hendes mand voksede op, for at grave informationer frem fra mandens fortid samt at udrulle nutidens mysterium omkring mandens forsvinden.
Selve spillet er en blanding af at skulle finde skjulte genstande samt at løse nogle opgaver, for at komme videre i spillet. Når man skal finde skjulte genstande, får man nogle af genstandene med sig, som man skal bruge et andet sted i spillet.

Hele spillet er gennemsyret af mystik og uhygge, og grafikken undestreger den trøstesløse stemning og atmosfæren i den lille landsby, hvor tiden har stået stille i mange år.

Spillet er på engelsk, og er ikke egnet for børn under 12 år.

Stray Souls: Dollhouse Story Collector's Edition findes også i versioner til iPhone og iPad. Dette spil til Mac OS koster 85 kroner og kan hentes i App Store (link)

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.