"Due — Reminders, Countdown Timers" er en iOS-app til påmindelser, som jeg har brugt i flere år. Årsagen er den simple, at den er meget bedre end den tilsvarende Apple har inkluderet i iOS. Jeg stødte på Due første gang helt tilbage i 2011, og har ikke set mig tilbage. I årene der er gået, er appen konstant blevet forbedret via mange opdateringer. Senest for godt en måned siden.

For mig er Due blevet et lille hjælpemiddel i den travle hverdag med mange gøremål. Med Due kan jeg nemt lave påmindelser til mig selv i form af beskeder med alarm. Har man faste gøremål, så som at gå med hunden flere gange dagligt, tage sin medicin hver aften, løbe hver anden dag, luge ukrudt hver femte dag, tage sønnike til fodbold en gang om ugen, besøge sin gamle mor hver 14. dag, eller hvad det nu måtte være, så kan man lave faste gentagne påmindelser, som kører automatisk.

Man kan også lave eksempelvis en pastakogetid, en æggekogetid eller en kaffebrygningstid, som altid ligger klar til brug. Det kan også være, at man har brug for en reminder, om eksempelvis at hente en pakke på posthuset efter arbejde. Kan man ikke lige få gjort den pågældende opgave, kan man nemt bede om at få gentaget påmindelsen senere. Nogle påmindelser kan man endda få til at være længerevarende og med ekstra høj lyd, hvis man vil være sikker på ikke at overhøre dem.

Appen er ikke helt billig, men pengene er overordentligt godt givet ud. Tænk op hvor lidt der skal til i hverdagen før appen har leveret mere værdi end den har kostet. Selv har jeg brugt den i mere end fem år nu, og kan klart anbefale den.

Link til App Store, hvor Due kan købes for 25 kr i skrivende stund.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.