Vi kender alle Wikipedia. Online-opslagsværket der har revolutioneret markedet. Alt indhold i Wikipedia er gratis, og kan frit bruges af andre, der har gode ideer. Det kunne eksempelvis være en anden måde at præsentere stoffet på. Det er lige præcis det appen Viki har gjort.

Den fulde titel er "Viki - A Nice Reader for Wikipedia". Og det er lige hvad den er. I bund og grund byder den bare på det samme indhold vi kender fra Wikipedia selv. Den gør det bare på en ny og mere indbydende måde. Netop præsentationen af stoffet er Wikipedias helt store ulempe. Videre moderne og lækkert er det ikke. Det gør dog ikke spor, når vi så har en app som Viki.

Jeg vil især fremhæve Viki af tre årsager. Den har en god søgefunktion, der er mulighed for at bogmærke artikler, og der er en genial "i nærheden"-funktion til artikler om ting eller emner, der er koblet til di nuværende fysiske placering. Nå ja, så virker appen også med Apple Watch.

Der er egentligt ikke så meget mere at sige. Se af få den installeret. Alle der jævnligt bruger Wikipedia - og hvem gør ikke det - vil have gavn af appen. Du kan købe Viki i App Store (link).

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.