Endelig en dansk app til børn omhandlende bogstaver. ABC-Balloner er et spil/bogstavleg på dansk til førskolebørn eller til børn, der lige er startet i skole. Det er et spil, som er en hjælp til at lære bogstaver. Man bliver givet et bogstav, hvor man skal finde fem stykker magen til, blandt en mængde flyvende balloner. Man kan selv vælge, om det skal være store eller små bogstaver eller begge dele. Når man har gjort det rigtigt, ser man en tegning som bonus.

Det er en rigtigt god idé med sådan et spil til iPhone, da det så bliver lidt sjovere at lære bogstaver, hvilket måske fører en naturlig interesse for at lære bogstaverne, og hvad man kan med dem, med sig.

Den håndtegnede grafik gør, at appen fremstår børnevenlig og den vil helt sikkert appellere til børn i den pågældende aldersgruppe, og spillet er simpelt og nemt at finde ud af for børn.

ABC-Balloner kan hentes i App Store. Det er universelt, så iPad-udgaven er inkluderet. (link).

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.