Aspyr har lanceret det klassiske spil Command & Conquer: Generals Deluxe Edition til Mac. Spillet har nogle år på bagen, men en tilsvarende stor fanskare, der nok skal blive glade over muligheden for (igen) at kunne spille på deres Mac.

Spillet stammer tilbage fra 2003 og skiller sig ud fra de andre spil i serien ved at det foregår i fremtiden, hvor kampen står mellem USA, Kina og en international terrorgruppe kaldet Global Liberation Army.

Spillet er blevet optimeret til moderne grej med retina-opløsning etc. Der er mulighed for multiplayer, men desværre kun med andre med samme udgave af spillet, og altså hverken med den ældre Mac-udgave eller PC-udgaven.

Systemkravene er: 2.2GHz CPU speed, 4GB RAM og minimum et af følgende grafikkort: Radeon HD 3870 (ATI), GeForce 330M (NVidia), HD 3000, 256 MB VRam (Intel).

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.