Circle the Dot er et af den slags små puzzle-spil man bliver så irriteret på, at man bare må prøve igen, når man dør. Reglerne er enkle, som navnet siger, skal man omringe en prik på et spillebræt. Priken er blå, mens man selv sætter nogle orange prikker. Det lyder nemt, men hver gang man sætter en prik, rykker den blå prik et felt i et forsøg på at undslippe. Det gør det ekstremt svært at vinde. I langt de fleste tilfælde er det endda umuligt, fordi man ganske enkelt ikke kan nå at lukke af, før prikken er nået til kanten af brættet.

Det handler altså om lige dele held og strategi. Man skal være heldig at få serveret et bræt, der kan gå op, og god nok til at vide og udnytte det. Det bliver hurtigt vanedannede, da man de første mange gange tænker: "Det må kunne lade sig gøre". Det kan det også. Min personlige rekord efter 10 spil er 18. Sæt igang!

Det skal bemærkes, at man ikke man skal omringe den blå prik. Man skal omringe den, så den ikke kan flytte sig mere.

Circle the Dot kan hentes gratis i app Store (link).

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.