Nu skal det handle om kaffe. Spro er en app om kaffe til det kaffeelskende folk. Spro giver opskrifter på 14 af de mest basale ekspressobaserede-drikke, og opskrifterne er nemme at forstå, da de angives med enkel grafik, selvom teksten er på engelsk. Man kan med denne app som kaffedrikker udvide sin horisont, få bedre styr på, hvordan man laver de basale kaffedrikke korrekt, eller kræse for venner eller familie ved, at servere en ekstraordinær kop kaffe.

Udover selve opskrifterne er der anvisninger til, hvordan man kværner bønnerne best, laver ordentligt skum og lærdom om kaffebønner i det hele taget. Dertil kan man også i appen læse sig til lidt baggrundshistorie om de forskellige kaffedrikke og lære udtalen af dem. På den måde får man altså en god baggrundsviden når det handler om kaffe, og hvem ved, måske ender det med, at man kan imponere nogen med sin kaffeviden.

Jeg tror at man kan få glæde af denne app, uanset om man er helt grøn indenfor kaffedrikning, eller om man er garvet kaffedrikker og -brygger. Det gode ved appen er, at hvis man synes, at kaffedrikning kan gå hen at blive for snobbet, hvis man er på café, så kan man i ro og mag hygge sig med at afprøve de forskellige kaffedrikke derhjemme. Blot skal man have det rette udstyr.

I Spro kan man finde opskrifter på: Cappuccino, Latte, Macchiato, Cortado, Galao, Flat White, Latte Macchiato, Mocha, Americano, Redeye, Iced Mocha, Long Black, Vienna Coffee, Affogato, Dirty Hippie og Eiskaffee.

Spro kan købes i App Store for 12 kr (link).

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.