Opfinderen Myshkin Ingawale har fundet på at bruge iPhone til at analysere urinsticks med, skriver popsci. Urinsticks bruges til at måle forskellige stoffer i urinen med. Ved at dyppe sticken i urin, vil forskellige felter på sticken skifte farve alt efter indholdet af forskellige stoffer i urinen.

Ifølge Ingawale er det ikke altid lige nemt at læse disse farvenuancer med det blotte øje, og der findes heller ingen standardiserede farver. Det vil han løse med en iPhone app. Man placerer sticken i en holder med påtrykte standardfarver, og taget et billede af det med sin iPhone-app, som analyserer farverne og giver et resultat.

De forskellige producenter af urinsticks har så på forhånd uploadet et bibliotek med deres præcise farver, så appen ved hvordan de skal tolkes. På den måde kan man analysere alle sticks på markedet med samme ene app.

Ingawale er mest kendt for at have opfundet en måde at teste hæmoglobinniveauet i blod uden at skulle stikke sigo og tage en blodprøve.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.