Even Up er et puzzle-spil, der umiddelbart kunne ligne noget Sudoku. Det er det ikke. Selvom spillet drejer sig om tal, skal man ikke at kunne regne. Spillet henvender sig derfor næsten til alle, store som små, der godt kan lide lidt mentale udfordringer.

Spillet går ud på, at man skal matche tal. Man bliver givet et kvadrat inddelt i 16 felter, nogle med tal, og nogle uden. Felterne med tal kan rykkes til højre eller venstre, eller op og ned, og kun én gang. Så man skal overveje sine træk. Er der fri bane, kan man rykke et tal-felt over på et andet af samme værdi. Når to ens tal er matchet, forhøjes det nu ene tal med én. Matcher man to tre-taller, står man altså tilbage med et firtal. Man skal ende med kun at have ét tal tilbage. Klarer man det, får man en stjerne. De opnåede stjerner lukker op for de næste baner.

I starten er spillet rimeligt nemt, men det bliver sværere efterhånden. Selvom spillet ikke har så meget at byde på fra den visuelle side, kommer man til at skulle bruge hovedet en del i løbet af de over 100 baner.

Opdatering: Even Up er ikke længere i App Store.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.