Megamassive er et fysikbaseret puzzle-spil der faktisk bruger nogle af fysikkens elementære love som en del af spillet.

Hvis man ikke kan huske det fra sin skoletid, eller hvis man ikke er nået dertil endnu, så har alle stoffer tre forskellige fysiske tilstandsformer. Eksempelvis vil det for vand være: Gas (i form af vanddamp), flydende (vand som vi kender det) og fast (når det er frosset til is). Disse tre stadier skal man bruge på forskellige tidspunkter for at komme omkring i dette spil.

Man styrer noget der ligner en sten, og den skal man hjælpe fra ét sted og hen til et sort hul i hver bane. I løbet af de 20 forskellige baner i hver af tre forskellige lokaliteter, skal man via de tre tilstandsformer få flyttet den lille gut afsted. Kommer man til et sted, hvor man ikke umiddelbart kan få stenen igennem, kan man gå over til flydende form, hvorefter den lille gut risler igennem forhindringen uden problemer. Står man overfor en kløft som man ikke kan forcere, går man over til gasform hvorefter gutten damper over på den anden side.

Hvis man er hurtig til at få klaret hver bane kan man opnå tre stjerner for præstationen, og fortsætter man sådan, vil man i sidste ende kunne lukke op for nogle bonusbaner. Men helt let er det dog ikke.

Megamassive er iOS-universel og kan hentes i App Store (link)

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.