Siden vi første gang skrev om boligsiden.dk's app i sommeren 2010 er der sket rigtigt meget. Og da påsken traditionelt er et af de tidspunkter på året, hvor danskerne skal ud at kigge på nyt hus eller lejlighed, så vi benytter lejligheden til at hive den frem i lyset igen.

Boligsidens app indeholder mere end 72.000 boliger og er Danmarks mest besøgte boligportal. Boligsiden er ejet af de danske ejendomsmæglere i fællesskab, og det betyder at Boligsiden som den første portal i landet, modtager oplysninger om nye boliger og grunde til salg i hele Danmark.

Appen giver et komplet overblik over boligmarkedet hvad enten man sidder derhjemme i sofaen eller er på farten. Specielt til det sidste er Boligsidens app genial, da man via iPhones GPS-funktion, kan tage rundt og kigge på boliger i et bestemt område, se hvilke boliger der er til salg, finde salgspriser, nyheder, samt checke hvor der skulle være åbent hus. Appen giver også mulighed for at lave lynsøgninger, sortere i listen efter nyeste, billigste eller dyreste boliger.

Boligsidens app kan hentes gratis i App Store (link).

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.