Gozoa - leg & lær matematik er et iPad-spil på dansk til børn omhandlende tal og matematik. Spillet henvender sig til børn i alderen 5 - 8 år.

Spillet handler om Gozoa, der har været ude i verden og har indsamlet stjernetal, som han har taget med hjem til sine venner. Stjernetallene bliver desværre stjålet, så Gozoa må på jagt efter tyven, for at få stjernetallene tilbage. I løbet af denne færd, skal man føre Gozoa gennem nogle baner, hvor der skal hoppes og løbes frem og tilbage, for både at indsamle mønter, men også for at løse opgaver. Alle opgaverne omhandler tal på en eller anden måde. I nogle opgaver handler det om at kunne genkende tallene, i andre skal man tælle objekter og parre antallet med det rigtige tal, men der er flere opgaver med andet indhold.

De mønter man har indsamlet i løbet af spillet, kan man købe tøj og tilbehør til Gozoa for i en virtuel butik. Og der kan både købes drenge - og pigeting.

Spillet går ikke hen og bliver kedeligt, da der hele tiden kommer opgaver som skal løses. Det er et fint spil, som børn helt sikkert vil kunne hygge sig med, da spillet ikke virker indlærende på den "kedelige skoleagtige måde". Det er spil og leg med tal.

Gozoa - leg & lær matematik koster 32 kroner (introduktionspris) og kan hentes i App Store (link)