Pili Pop er et læringsspil til børn som har lyst at forsøge sig med det engelske sprog via iPad.

Man starter spillet med at finde sig en profil, herefter starter man på første niveau som foregår i Indien. Spillet består af seks forskellige mini-spil, hvor det enten handler om at lytte til ordene og trykke på det rigtige, eller at se noget, som så skal udtales. Eksempelvis går et af mini-spillene ud på at hjælpe en kok med at finde de ingredienser han skal bruge. En masse fødevarer triller ned af nogle slisker, og når kokken siger: "Potato", skal man trykke på kartoflen som kommer trillende blandt de andre varer.

I et andet mini-spil skal man hjælpe en politimand med at holde styr på trafikken. Hver gang en ny bil rykker frem skal man sige farven på bilen på engelsk. Bliver det ikke sagt ordentligt, kan man høre den rigtige udtale efterfølgende. På den måde lærer barnet at styrke sin udtale.

Appen er rigtig fin til at lære nogle af de basale ting på engelsk, da man kommer gennem farver, fødevarer, tal, tøj, vejret og dyr i løbet af de forskellige mini-spil.

Spillet er på engelsk i skrift og tale, men børn som ikke forstår engelsk kan sagtens finde ud af hvad de skal gøre alligevel.

Pili Pop kan hentes i App Store (link)