"Menneskets Krop" (engelsk titel: The Human Body) er en interaktiv model af den menneskelige krop. Her kan både børn og voksne blive klogere på hvordan den menneskelige krop fungerer.

Børn er nysgerrige, og det er lige hvad denne app lægger op til: Nysgerrighed for at undersøge kroppens forskellige funktioner. Hvad sker der i maven, når vi spiser? Hvad sker der i hjertet når vi løber? Sådanne spørgsmål bliver lidt nemmere at forstå for børn, når de på en simplificeret måde bliver vist via animationer.

Der er seks hovedområder, som man kan trykke sig ind på via sin egen avatar: Nervesystemet, knoglerne, åndedrætssystemet, kredsløbet, mave-tarmsystemet og musklerne. Under hver af disse områder kan man gå mere i dybden og lege med de forskellige dele. For eksempel kan man bruge kroppens knogler som puslespil, og samle kroppen, så den bliver stykket rigtigt sammen.

Appen indeholder også mulighed for at lydoptage de spørgsmål som barnet sikkert stiller i forbindelse med appen. Man kan så som forælder optage svaret, så barnet altid kan søge tilbage og høre svarene på de stillede spørgsmål.

Menneskets Krop virker til både iPhone og iPad og kan hentes for 29 kroner i App Store (link)

Scroll ned for at se kommentarer