Optag!! Hurtigste Video Optager er en app, hvor man kan komme til at optage video på hurtig vis.

Der var engang en far, der var træt af, at han aldrig nåede at få optaget de fantastiske øjeblikke af sin søn på video, og derfor udviklede han denne app, hvor det kun tager to af de dyrebare sekunder, at få gang i optagelsen.

Når man først skal have iPhonen frem, eventuelt ud af etuiet, tænde den, starte kameraet op, sætte den på video og vente til den er klar, så er det sjove, smukke eller fantastiske øjeblik allerede forpasset. Denne app nedsætter tiden, som det tager at blive klar til optagelse, væsentligt.

Så snart man trykker på ikonet, og appen åbnes, begynder optagelsen. For at slutte optagelsen lukker man for appen. Den optagede videosekvens kan efterfølgende findes på ens kamerarulle. Meget enkelt. Man skal nok huske at lægge appen på første side i sin iPhone, så man ikke unødigt skal bruge tid på at bladre rundt efter den, for så er man jo lige vidt.

Optag!! Hurtigste Video Optager er iOS-universel og kan hentes i App Store (link)

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.